Postřehy z Mexika

V dubnu 2019 měla naše cestovní kancelář tu čest se podruhé účastnit nejvýznamnějšího veletrhu cestovního ruchu v Latinské Americe, Tianguis Turístico. Jeho již 35. ročník se konal v proslulém mexickém středisku Acapulku na pacifickém pobřeží, ale příležitosti jsme využili také k poznávání jiných částí této barvami oplývající země. A že je co vidět! Mexiko se skládá z jednatřiceti států a nutno říct, že každý má něco do sebe. Není moc míst na světě, kde je možno spatřit faunu a flóru od džungle až po poušť.

 

Mexiko je destinace, kde by byla škoda jet si užít jen opalování na plážích. Když už se člověk za Atlantik vydá, byl by hřích nespatřit slavné mayské pyramidy, hluboké kaňony a podzemní jeskyně. Je to země plná kontrastů, barev, přátelských lidí a sombrér, s příchutí tequilly i ostré chutě mexické kuchyně.

 

Rádi Vám nabídneme zájezd do Mexika dle Vašeho přání. Od balíčků pobytových, přes poznávací a není problém zařídit třeba i cestu napříč Mexikem na motorce. Rozmanitost Mexika Vám učaruje!

1 - nejméně, 5 - nejvíce

×
×
×
×